Grubišno Polje, 13. studenoga 2016.

Djevojčice prve u Grubišnom Polju

Turnir „Dan Grada Grubišno Polje“

Na turniru u povodu obilježavanja Dana Grada Grubišno Polje, sudjelovali smo na poziv organizatora Rukometnog kluba Ilova. Na  turniru su sudjelovale djevojčice rođene 2004.godište i mlađe iz Daruvara, Grubišnog Polja , Velikog Trojstva i naravno Garešnice.

U prvoj utakmici odigranoj između Velikog Trojstva i Daruvara uvjerljivo su pobjedile tjelesno puno snažnije djevojčice iz Velikog Trojstva.

Drugo polufinale igrale su grubišnopoljske  djevojčice i djevojčice iz Garešnice. Samo je u početku bilo malo rezultatske neizvjesnosti . Poslije su se naše djevojčice oslobodile treme i zaigrale slobodnije, a rezultat je bio sve uvjerljiviji u našu korist. Završilo je 24:15 (11:5)

U utakmici za treće mjesto mlade Grubišnopoljke bile su bolje od malenih Daruvarčanki.

U finalu su se sastale ekipe iz Velikog Trojstva i Garešnice.  Naše su djevojčice izgledale tjelesno puno slabije, pa je za očekivati bilo da će Trojišćanke pobjediti. Međutim, naše djevojčice su zaigrale čvrsto pokretljivo i borbeno u obrani ne dopuštajuće snažnim protivnicama da dođu u  prilike za slobodni šut. U napadu je lopta išla dosta brzo, pa su se često stvarala šansa za šut koji su naše djevojčice pretvarale u pogodak. Bilo je tu nekoliko dobro uigranih kombinacija koje su nakon godinu dana rada „sjele“. Lijepo je bilo gledati kako naše djevojčice lakoćom postižu pogotke, a onda srčano i bez straha staju pred svoje protivnice ne dajući im ni malo šanse da zaprijete našem golu.                    Rezultat je na kraju bio 18:14 (10:7)

Ogromno je bilo veselje naših djevojčica, nakon zadneg zvižduka.  Bilo je ovo prvo natjecanje na kojem su osvojile prvo mjesto, pehar i zlatne medalje. Čestitamo!!! Samo nastavite i dalje trenirati pa će biti još ovakovih rezultata.

 

Garešnica: Križanović, Dubravac, Batinić, Komugović, Štimac  5, Jakšić 21, Šimunić, Ibrahimpašić 1,    P. Udovčić  11, V. Udovčić, Zorić 3, Burić 1, Marinić, A. Udovčić