RK"GAREŠNICA"-RK"NOVA GRADIŠKA" 32-30(15-15)

Pobjeda za otvaranje sezone!

Naši rukometaši su otvorili novu prvoligašku rukometnu sezonu. I to na najbolji mogući način. Pobjedom protiv uvijek neugodne ekipe RK"Nove Gradiške". Prvo poluvrijeme je proteklo u izjednačenoj igri, od početnih 1-1, sve do poluvremena i rezultata 15-15. Kod rezultata 6-4 za nas, imali smo tri kontra napada koja nismo realizirali za povećanje vodstva na 9-4 i miran završetak prvog poluvremena. Ne koristimo ih i uporni gosti ostaju u egalu do kraja poluvremena. Drugo poluvrijeme povećavamo vodstvo na 24-20, te 28-22. Tada malo zastajemo i NG radi seriju od četiri uzastopna pogotka, ali ne uspijevaju nešto više, osim u samoj završnici smanjiti rezultat na za njih prihvatljiv poraz 32-30. Igra zadovoljavajuća, posebice napadački, gdje se večeras ističu odlični Kligl 12 golova, te Marinčić 7 i Saša Slukan 5 golova,Jelić 10 obrana. Kod gostiju, najbolji njihov igrač kao i obično, Sertić, 8 golova, kojem je ovo bila oproštajna utakmica u dresu Nove Gradiške, jer prelazi u Premierligaša Metalac od idućeg kola.

Zacrtano prije utakmice i ostvareno! Bodovi su na kontu.........bravo za svih 16 igrača "Cirkus Kolorada" u zapisniku večerašnje utakmice!

Pripremamo se za iduću domaću utakmicu protiv ekipe RK"KTC" iz Križevaca, te se nadamo i ovaj put velikoj podršci naših navijača sa tribina! Hvala Vam!

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Rujan 2017 08:21 )